El santcugatenc Raül Romeva surt de la presó

Ha marxat d'Estremera al voltant de dos quarts de set de la tarda aquest 4 de desembre

El santcugatenc Raül Romeva ja ha abandonat la presó. Ho ha fet juntament amb els consellers que han quedat en llibertat provisional a l'espera de judici, després que les seves defenses hagin dipositat els 100.000 € de fiança, gràcies a la caixa de solidaritat de les entitats independentistes.

Al voltant de dos quarts de set de la tarda, Romeva ha quedat en llibertat provisional, juntament amb Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva i Carles Mundó, que han sortit de la presó d'Estremera.

Abans, Meritxell Borràs i Dolors Bassa han sortit de la presó d'Alcalá-Meco, pocs minuts abans de les quatre de la tarda d'aquest dilluns, on han estat tancades durant un mes i dos dies.

El jutge del Tribunal Suprem espanyol, Pablo Llarena, ha aixecat la mesura d'empresonament cautelar contra tots els consellers del Govern excepte Oriol Junqueras i Joaquim Forn i també ha mantingut la presó incondicional per a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Després que tots els encausats declaressin davant Llarena el passat divendres al matí, aquest dilluns el magistrat ha decidit deixar en llibertat provisional en espera de judici previ pagament d'una fiança de 100.000 € a tots els presos polítics catalans excepte el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, el conseller d'Interior i els líders de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem