Enganxada al ple entre l'alcaldessa i la regidora de Ciutadans

La regidora de Cs ha acusat l'Ajuntament de fer "il·legalitats" i Mercè Conesa ha contestat taxativament

El ple municipal d'aquest 20 de febrer ha viscut un episodi de tensió entre l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i la regidora de Ciutadans Múnia Fernández Jordán.

Durant el debat sobre la protecció de Torre Negra, Fernández Jordán ha acusat l'Ajuntament d'haver comès "il·legalitats" durant el procés urbanístic. Un acusació que no ha agradat gens a l'alcaldessa, que ha contestat visiblement molesta: "Vostès sempre utilitzen el llenguatge fins al límit per posar la sospita al damunt".

Conesa ha afegit que els "tribunals no diuen que s'ha comès cap il·legalitat" i ha emplaçat a la regidora taronja a demostrar-ho. "Poden fer una interpretació diferent de la normativa", ha apuntat l'alcaldessa, que acabava: "Vostè és jurista, però jo també".

La cosa no ha acabat aquí i Fernández Jordán ha replicat a l'alcaldessa que "no coneix en profunditat el tema de Torre Negra". La resposta de Conesa no ha tardat: "En aquest moment no porto l'àrea d'Urbanisme, però l'he portada molts anys i conec perfectament el tema dels meus anys al cadapvant de l'àrea d'Urbanisme, cosa que vostè no ha fet".

El regidor del PP, Álvaro Benejam, s'ha afegit al debat: "Il·legal és allò contrari a la llei. Quan una sentència diu que no s'ha fet una planificació conforme la llei no vol dir que sigui delicte, però si que no és legal. Ho diu el diccionari, no m'ho invento jo".

L'alcaldessa ha tancat la polèmica amb una petició: "Parlin bé, són juristes i en saben molt més que jo, que fa temps que no faig de jurista".

Regidors de Ciutadans al ple de Sant Cugat FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem