Entitats sobiranistes criden als santcugatencs a manifestar-se pels presos polítics

Aquest dissabte hi ha convocada una manifestació a Barcelona per reclamar la llibertat dels consellers i líders sobiranistes empresonats

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat una manifestació a Barcelona aquest dissabte, 11 de novembre, sota el lema 'Llibertat presos polítics, som república'. La marxa, que començarà a les cinc de la tarda a la cruïlla entre el carrer de Marina i el carrer de Pujades, estarà encapçalada per familiars dels consellers i els líders sobiranistes empresonats de manera preventiva.

Les agrupacions locals d'ANC i Òmnium han fet una crida entre els veïns de Sant Cugat per sumar-se a la mobilització en contra de l'empresonament dels consellers, entre els que hi ha el santcugatenc Raül Romeva, i els dos presidents de les entitats sobiranistes. La mobilització també se solidaritza amb el president de la Generalitat i els altres consellers que són a Bèlgica,

Per la seva banda, el Comitè de Defensa de la República de Sant Cugat s'ha sumat a la convocatòria i ha animat als santcugatencs a trobar-se a les 15.15 hores a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat. La idea és anar plegats fins al punt d'inici de la manifestació a Barcelona.

Els Castellers de Sant Cugat, entitat de la que forma part Raül Romeva, ha anunciat que serà present també a la manifestació per reclamar l'alliberament dels presos polítics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem