El volem a casa

Una persona pacífica,compromesa, conciliadora, que sempre procura aconseguir que les persones del seu entornestiguem el millor possibl

El que ha passat al país els darrers dies ha estat molt impactant per a molts dels santcugatencs i especialment per als Castellers de Sant Cugat: un company nostre va ser empresonat pel seu compromís amb el poble català. És en Raül Romeva, el conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya. Una persona pacífica,compromesa, conciliadora, que sempre procura aconseguir que les persones del seu entorn estiguem el millor possible. Una persona amb una sensibilitat i una mirada comprensiva però transformadora. Una persona reflexiva i que fa les coses quan n'està convençut, que no té problemes si ha de reconèixer que s'ha equivocat o que ha canviat d'opinió. Una persona que s'ha aproximat a conflictes bèl·lics a Croàcia, Bòsnia i Hercegovina i ha participat en iniciatives de suport a la població refugiada als camps, que ha estat investigador de la pau i ha coordinat campanyes de desarmament i prevenció de conflictes armats.

La seva dedicació incansable en bé de la societat és una de les seves virtuts. En Raül és un home de pau, un home de bé. Un home compromès i dedicat a allò que estima. Des de les persones, les coses o les activitats que més estima fins a la globalitat del país que estima. Per ser així el van fer anar a declarar i el van detenir. Per mantenir-se ferm en allò amb què es va comprometre.

Volem que sigui lliure i torni a ser a casa seva exercint les seves responsabilitats. Ens toca a nosaltres unir-nos i seguir treballant per allò que considerem que és el millor per a tots els catalans. NI UN PAS ENRERE, Sant Cugat! EL VOLEM A CASA! ELS VOLEM A CASA!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem