ERC-MES reclama al govern el compliment dels objectius de defensa dels drets LGTBI

El grup municipal manifesta el seu descontentament pel que fa a la diagnosi de la realitat de les persones LGTBI a Sant Cugat, presentada en una moció fa dos anys

ERC-MES denuncia l'incompliment del govern pel que fa a la diagnosi de la realitat de les persones LGTBI a Sant Cugat. El grup municipal de Sant Cugat manifesta que l'Ajuntament es va comprometre a assolir els punts proposats en la moció presentada fa dos anys per ERC-MES, CUP-PC i ICV-EUiA i, aprovada amb un ampli suport (només el PP es va abstenir en alguns dels punts). Aquest dijous 17 de maig, se celebra el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Per això, els republicans exigeixen una actuació per part de l'equip de govern.

La moció plantejava com a objectiu elaborar un Pla municipal per promoure i defensar els drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Els republicans constaten que no s'ha avançat de manera significativa en una primera fase de diagnosi de la realitat del col·lectiu LGTBI a la ciutat, la qual s'havia d'elaborar amb la Diputació. El text proposava fer aquesta diagnosi per establir posteriorment les polítiques i accions necessàries per impulsar el pla. Tot i això, celebren que enguany, a diferència de l’any passat, sí que s’ha penjat la bandera de l’arc de Sant Martí, tal com establia la moció.

D'altra banda, però, també denuncien la falta d'informació i difusió sobre els actes del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia destinats a donar visibilitat a la lluita LGTBI. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem