ERC-MES se suma a les accions de rebuig al Pla Hidrològic de l'Ebre

La JERC i ERC criden als santcugatencs a participar a les mobilitzacions d'aquest diumenge, dia 7 de febrer, en defensa de l'Ebre

ERC-MES ha mostrat el seu rebuig al Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre aprovat pel govern espanyol aquest mes de gener i presentarà una moció al ple municipal de Sant Cugat perquè la ciutat doni suport a les accions en defensa de l'Ebre. Alhora, les seccions locals d'Esquerra i Jerc demanen als santcugatencs que se sumin a les mobilitzacions d'aquest diumenge, dia 7 de febrer, per aturar aquest Pla Hidrològic.

En el text que presentaran al ple del febrer, els republicans denuncien que per elaborar el Pla, el govern espanyol "no ha tingut en compte les al·legacions que diverses associacions, partits i institucions van presentar per denunciar l’impacte negatiu i la greu amenaça que representava el Pla, tant per a la sostenibilitat del tram final del riu i el delta de l’Ebre com per a les activitats econòmiques, agrícoles i pesqueres que s’hi desenvolupen".

ERC-MES denuncia que el projecte suposa "una greu amenaça" pels pobles de la zona i que el govern espanyol no ha atès tampoc les peticions de la Comissió Europea. Per tot, volen que Sant Cugat doni suport a les accions, iniciatives i mobilitzacions socials que es facin contra el Pla hidrològic de la conca de l’Ebre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem