Eufòria al local de l'ANC de Sant Cugat

Més d'un centenar de persones han passat durant la nit electoral per la seu local de l'Assemblea Nacional Catalana amb la presència de la presidenta local de l'ANC i d'Òmnium

A les vuit del vespre ja no hi havia una cadira lliure al local. En un racó, en fresc, diverses ampolles de cava a punt que no s'han començat a obrir fins prop del 30% de l'escrutini dels vots. Moment que els crits eufòrics d'independència han començat a sentir-se a l'interior i exterior del local que l'ANC de Sant Cugat té al carrer de Cristòfor Colom.

“Sant Cugat és sobiranista”

Els somriures, abraçades, fotos, aplaudiments i brindis han estat una constant entre els voluntaris i seguidors locals de l'Assemblea Nacional.

Per Shirka Sinche, presidenta local de l'ANC, un cop superat el 95% de l'escrutini de vots de Sant Cugat, “han estat uns resultats boníssims, un cop més es confirma la tendència sobiranista de la nostra població; estem molt contents”.

“Participació sublim”

Sobre el rècord de participació d'aquestes eleccions catalanes a Sant Cugat, amb un 80,10%, Shirka Sinche l'ha definida “d'històrica i sublim. El poble s'ha manifestat i per qui tenia algun dubte sobre els que volíem i els que no volíem iniciar aquest procés... Ara poden fer la lectura que toca perquè no hi ha cap dubte”.

Mireu les millors imatges de la nit electoral.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem