L'exalcalde Aymerich mostra el seu suport a la candidatura de Vallès (Junts)

Només queden les candidatures de Josep Maria Vallès i Carles Brugarolas, després que Aitor Arriaga anunciés que unificava la seva candidatura amb la de Brugarolas

L'alcalde de Sant Cugat entre els anys 1987 i 1999, Joan Aymerich, ha expressat el seu suport a la candidatura de Josep Maria Vallès com a candidat a alcaldable per Junts per Sant Cugat, tal com ha mostrat a través d'un comunicat. D'aquesta manera, Vallès suma una nova adhesió, després que la regidora Cristina Paraira també anunciés el seu suport.

Més info: La regidora Cristina Paraira, al costat de Vallès a la cursa per ser alcaldable de Junts

Amb això, Aymerich considera que Vallès és la persona que pot recuperar l'alcaldia de Junts per Sant Cugat: "Josep Maria Vallès pot garantir els millors resultats possibles a les pròximes eleccions municipals, recuperar l'alcaldia i governar per preservar el model de ciutat, donar resposta als problemes actuals en els diferents sectors i barris, i afrontar els nous reptes que Sant Cugat ha d'assolir en el futur".

Actualment, només queden Josep Maria Vallès i Carles Brugarolas en la carrera per ser el candidat de Junts en les pròximes eleccions municipals, després d'ambdós candidats haver obtingut els avals necessaris en les primàries de la formació política. Per la seva banda, Aitor Arriaga, el tercer candidat a ser alcaldable pel partit de Sant Cugat, va decidir unificar la seva candidatura amb la de Brugarolas.

Més info: Brugarolas i Vallès seran els dos candidats a ser alcaldable de Junts

Més info: Brugarolas i Arriaga pacten una única candidatura per les primàries de Junts

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem