La regidora Cristina Paraira, al costat de Vallès a la cursa per ser alcaldable de Junts

El candidat a les primàries ha anunciat que compta amb el suport de la regidora Cristina Paraira, regidora de l'Ajuntament de Sant Cugat des del 2003

El regidor de Junts per Sant Cugat i candidat a les primàries del partit Josep Maria Vallès ha anunciat que la regidora Cristina Paraira serà el seu número dos a les llistes si ell acaba sent l'alcaldable de la candidatura per a les eleccions municipals del 2023. Paraira és regidora del grup de Junts i havia sigut militant d'Unió. A més, ha tingut diferents responsabilitats als governs municipals de CiU, sent regidora des del 2003, quan va entrar de la mà de l'alcalde Lluís Recoder. Entre altres, Paraira havia tingut la responsabilitat de Seguretat i Serveis Urbans al costat de l'alcaldessa Mercé Conesa i després amb Carmela Fortuny.



El procés de primàries de Junts acaba de començar, de fet ara està obert el període per presentar candidatures, i dimarts 7 de juny se sabrà del cert quants candidats hi ha. A partir d'aquí, els aspirants hauran de recollir avals per poder formalitzar la candidatura. En total són necessaris un 20% del suport de la militància del partit.

Més info: Ja comença el procés de primàries de Junts per Sant Cugat

Ara mateix, a part de la candidatura de Vallès, hi ha dos altres candidats: el regidor Carles Brugarolas i Aitor Arriaga. Aquest últim va presentar la seva candidatura el passat 28 de març en roda de premsa, amb el suport de Carmela Fortuny, i va assegurar que tenia el suport de la regidora Paraira.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem