Fernández Alà fitxa al president del Cercle Català de Negocis per la candidatura del FNC

El Front Nacional de Catalunya inclou Albert Pont com un membre destacat a la candidatura per a l'alcaldia de Sant Cugat

El candidat a l'alcaldia de Sant Cugat pel Front Nacional de Catalunya (FNC), Lluís Fernández Alà, ha presentat alguns dels noms dels santcugatencs que donen suport a la seva proposta per a les eleccions municipals del maig del 2023, entre ells destaca el d'Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis. Tot i això, el candidat no va descobrir quin serà l'ordre de la llista. L'exprecandidat a la presidència del Barça ha assegurat que la seva llista és "de centre, plena de valors i talent" i es presenta també com l'única proposta independentista.

D'altra banda, l'alcaldable ha afirmat que la candidatura del FNC té previst sumar altres partits polítics i entitats. Però, no ha volgut assegurar quins serien, però va posar sobre la taula Independents de Sant Cugat, que en un comunicat ja han descartat fer pactes preelectorals amb altres formacions. De fet, Fernández Alà ha dit que estan estudiant presentar presidenciable a Valldoreix o bé donar suport a la candidata d'Independents Neus José.

Fernández Alà també ha presentat alguns dels principals punts del seu programa electoral que divideix en deu temàtiques. Entre altres coses, ha asssegurat que Sant Cugat ha de recuperar "el prestigi" que ha perdut amb propostes econòmiques de mobilitat o seguretat, entre altres. El programa

El candidat

Del 2011 al 2016 va ser el director de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i va ser el número 16 a la llista per CiU de Mercè Conesa en les eleccions del 2011, on CiU va obtenir 15 regidors de 25.  D'altra banda. Fernández Alà, que militava a Unió Democràtica de Catalunya, es va erigir en candidat de Demòcrates a les eleccions municipals del 2019, però després Demòcrates va optar per demanar la llista unitària independentista sota l'aixopluc de Primàries i es va presentar per ser el candidat d'aquesta formació el 2019, tot i que finalment no va ser el cap de llista. 

Els noms de la llista de Fernández Alà

· Lluís Arasanz Corominas: expert en gestió de projectes educatius. Professor de la UB i actualment director d'educació d'un projecte de transició energètica de la Comissió Europea.

· Maica Almirall, educadora social.

· Lluís Feliu Roe: empresari santcugatenc i doctor en comunicació i màrqueting.

· Noemí Torralbo Coromina: economista, advocada i historiadora.

· Josep Prat: catedràtic de Telecomunicacions, director dels laboratoris de comunicacions òptiques de l'UPC i coordinador de projectes europeus en xarxes de banda ample.

· Rosa Sánchez: originària del Perú, és una santcugatenca emprenedora i treballa com a comercial.

· Albert d’Anta: llicenciat en telecomunicacions, és expert en innovació i tecnologies.

· Lídia Aguilera: experta en l'àmbit sanitari i comunicació.

· Xavi Bové: jove santcugantenc estudiant d’Hosteleria.

· Isabel Coll: santcugatenca bolcada en accions de caire social.

· Albert Pont: empresari i President del Cercle Català de Negocis.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem