Gibert: "Si volen entrar a la seu, hauran de passar per sobre dels nostres cossos"

La santcugatenca Núria Gibert (CUP) explica que els anticapitalistes no saben a què es deu aquesta operació policial

La portaveu de la CUP, la santcugatenca Núria Gibert, ha advertit aquest dimecres que si la policia espanyola vol entrar a la seva seu "hauran de passar per sobre dels nostres cossos", i ha explicat que els anticapitalistes ni saben a què es deu "aquesta operació policial" ni "què és el que busquen".

Gibert ha lamentat que, "quan els diputats s'han apropat als agents per saber què busquen, no s'han dirigit a ells". "Ni tan sols una paraula", ha afegit. La membre de la CUP ha titllat de "cop d'estat lamentable i esperpèntic" la situació que s'està vivint aquest dimecres a Catalunya, i és per això que ha demanat a "tots els solidaris de la resta de l'Estat que mostrin la seva disconformitat amb la situació actual”.

Gibert ha assegurat que la campanya de la CUP segueix en marxa i que no se suspendrà cap acte per celebrar "el dret d'autodeterminació" el dia U d'Octubre. "Estem tranquils", ha dit, i ha afegit que "els carrers seran sempre nostres". Finalment, Gibert ha agraït el suport dels "milers" de persones que s'han manifestat a les portes de la seu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem