Habitage a Valldoreix, pla d'igualtat i Llarena, al ple municipal

Munia Fernández-Jordán oficialitzarà la seva baixa de Ciutadans durant el ple municipal

El primer pas per la consrucció d'habitatge públic a Valldoreix és un dels temes principals que es debatran durant el ple municipal de novembre, que se celebra aquest dilluns a partir de les quatre de la tarda. El govern municipal portarà a aprovació inicial els primers tràmits per avançar en la construcció de 56 pisos de protecció oficial a tocar de l'estació de Valldoreix, al carrer de Santjoanistes.Com sempre, a partir de les set de la tarda hi ha el torn obert a la participació ciutadana.

Més info: Pas endavant per la construcció de 56 habitatges protegits a Valldoreix

El Ple Municipal haurà d'aprovar el Pla d'igualtat, feminismes i LGBTI de l'Ajuntament de Sant Cugat. Es tracta d'un document dividit en 10 grans eixos i que inclou 145 accions en àmbits com l’atenció a les dones i persones LGTBI, la prevenció de les violències masclistes i LGTBI-fòbiques, l’espai públic, l’esport, l’habitatge, l’educació o la participació política i social. L'objectiu és eradicar les desigualtats i les violències en aquests àmbits.

Per la seva banda, Junts per Sant Cugat presentarà una moció per denunciar "la repressió de l'Estat a Catalunya". Entre les propostes, hi ha la defensa de la democràcia i l'autodeterminació, donar suport a les persones represaliades o declarar persona non grata al jutge santcugatenc Pablo Llarena.

Més info: Junts vol declarar 'persona non grata' al santcugatenc Pablo Llarena

Durant el ple, s'oficialitzarà la marxa de la regidora Munia Fernández-Jordán del grup municipal de Ciutadans per desavinences amb la direcció nacional del partit. Tot i això, seguirà sent regidora no adscrita, malgrat que Cs li va demanar que entregués l'acta.

A més, la proposta de Ciutadans de fer més instal·lacions esportives a l'aire lliure esdevindrà institucional i tots els partits hi votaran a favor. Es tracta d'una moció per extendre la xarxa de les màquines per fer esport que hi ha en alguns parcs i jardins.

Més info: Ciutadans demana a Fernández-Jordán que alliberi la regidoria

Finalment, totes les formacions polítiques aprovaran un text conjunt per celebrar el Dia Universal de la Infància.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem