ICV-EUiA vol que es compleixin totes les mocions aprovades al ple

La formació municipal demana, també, que s'habiliti un sistema de comunicació que permeti un correcte seguiment de l'estat de les mocions aprovades

ICV-EUiA demanarà al ple municipal del mes de juliol que l'equip de govern es pronunciï sobre la voluntat d'executar les mocions aprovades.

Tal com ha explicat el regidor d'ICV-EUiA Ramon Gutíerrez "criem que és fonamental que les decisions que es prenen en el ple es portin a terme i es desenvolupin i no es converteixin només en una mera declaració política d'intencions".

Des de la formació local retreuen a l'equip de govern que moltes de les mocions aprovades no s'hagin executat o els partits proposants desconeguin el seu estat. Per això mateix, també demanen que l'equip de govern faci partícip i generi un diàleg amb les formacions que proposen le mocions aprovades, procurant així una correcta execució dels acords aprovats.

A més, i en aquest mateix sentit, ICV-EUiA proposa que s'habiliti un sistema de comunicació immediat que permeti que les formacions proposants estiguin informades en tot moment i puguin fer un bon seguiment.  

ICV-EUiA ha recordat que en els dos anys de mandat ha signat 96 mocions, de les quals 37 eren pròpies i 59 d'altres grups a les quals han donat suport. D'aquestes, 2 han estat rebutjades i 4 retirades. Pel que fa a les 37 mocions pròpies, dues terceres parts han estat aprovades per unanimitat. 

En aquest sentit, Gutíerrez ha detallat que "és bàrbar veure que totes aquestes propostes que hem fet han sigut aprovades, però al cap i a la fi, veiem que això no vol dir res, perquè la majoria de les propostes que hem fet no s'han aplicat. L'equip de govern en aquests dos anys, ha comprat moltes propostes que fèiem des de l'oposició, però a l'hora de la veritat no hi ha hagut una aplicació". 

La formació local ha recordat algunes de les mocions aprovades i que, a hores d'ara, encara no s'ha fet res o la formació no en sap res. Com per exemple, el Pla Integral de Sostenibilitat, la tarifació social, el pla municipal per garantir els drets del col·lectiu LGTBI+ o la moció que donava suport a la cultura vegana i declarava que Sant Cugat era un municipi Vegfriendly. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem