La JNC de Sant Cugat demana a Ingla que "una rectificació" per la polèmica amb Josep Puig

La secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya es mostra al cantó del president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, i demana a l'alcaldessa, Mireia Ingla, una rectificació

La Joventut Nacional de Catalunya de Sant Cugat demana a l'alcaldessa, Mireia Ingla, "una rectificació" en el marc de la polèmica sorgida arran de les declaracions d'Ingla contra el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, en una entrevista al Nació Digital. Després d'aquestes declaracions, en les quals l'alcaldessa va apuntar que tractaria els temes de Valldoreix amb els vocals del Govern, "apartant" el president, tant el mateix Josep Puig, com els vocals del Govern de l'EMD, com Junts per Sant Cugat, han demanat una rectificació de l'alcaldessa. Ara s'hi suma la JNC.

"La tensa situació, provocada pels ànims electoralistes i una clara voluntat de desestabilització per part d’ERC, el PSC i la CUP, s’ha vist agreujada quan l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha decidit afeblir la lleialtat institucional entre l’EMD de Valldoreix i l’Ajuntament de Sant Cugat", diuen des de la JNC a través d'un comunicat, en el qual critiquen l'actitud de l'alcaldessa: "Des de la Joventut Nacionalista de Catalunya a Sant Cugat del Vallès, pensem que aquestes declaracions de l’alcaldessa Ingla són completament inadmissibles".

A més, exigeixen respecte institucional: "Creiem fermament que la lleialtat institucional és un principi bàsic, així com ho són també el reconeixement mutu, el respecte i la cooperació entre forces polítiques".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem