El jutjat demana a Ingla que justifiqui la retirada de cartells dels presos polítics

El jutjat número 10 de Barcelona ha demanat a l'alcaldessa, Mireia Ingla, que aporti proves que no hi ha cartells demanant la llibertat dels presos a la façana de l'Ajuntament

El jutjat dona tres dies a l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, perquè justifiqui, mitjançant fotografies, que no hi ha cartells demanant la llibertat dels presos polítics a la façana de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat. El requeriment arriba després que al mes de març, el jutjat contenciós número 10 de Barcelona multés a l'alcaldessa a pagar 500 euros setmanals del seu patrimoni fins que no retirés llaços grocs i cartells que assegurava que hi havia a les finestres de l'ajuntament. La multa arribava després d'una denúncia de Ciutadans sobre la retirada de la pancarta a favor de l'alliberament dels presos polítics, una pancarta que no està penjada des de fa un any a l'ajuntament.

Més info: Condemnen l'alcaldessa a pagar 500 euros setmanals per la pancarta dels presos

Més info: Un jutge obliga a retirar "de forma immediata" la pancarta de presos polítics

En el seu moment l'alcaldessa ja va titllar de "disbarat" la multa, ja que la pancarta estava retirada. L'Ajuntament té tres dies per respondre.

requeriment

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem