CUP-PC encara les eleccions amb la convicció de revolucionar Sant Cugat

La candidatura tanca la campanya amb un acte al Celler Cooperatiu on s'han reivindicat com l'alternativa al model de CiU

"Nosaltres ja hem guanyat passi el que passi a les eleccions perquè hem vist que som molts i que l'alternativa a CiU és real i necessària. Estic plenament convençut que ens anirà bé". El candidat de CUP-Procés Constituent, Ignasi Bea, ha mostrat l'optimisme de la candidatura amb aquestes paraules després d'una campanya multitudinària i amb més de 600 suports al seu manifest.

La formació ha tancat els quinze dies de campanya electoral amb un acte aquest divendres al Celler Cooperatiu que ha aplegat més d'un centenar de persones. "Les nostres idees s'han difòs com mai per Sant Cugat i ja som un actor polític principal", ha reivindicat Antonio Ontañón, que durant el seu discurs ha destacat el suport que han rebut per part de cercles de Podemos a Sant Cugat entre aplaudiments del públic.

L'objectiu de la CUP: revolucionar Sant Cugat. "Les classes populars som majoria i no pot ser que ens governi l'1%", ha reivindicat Bea.

Lluita contra les desigualts

Els candidats de CUP-PC han aprofitat el tancament de campanya per carregar contra el model de "ciutat hipòcrita" de CiU i erigir-se com l'alternativa per lluitar contra les desigualtats. "No patim perquè la gent ho passi malament, som la gent que ho passa malament i la gent que canviarà les coses perquè hi hagi justícia social", ha proclamat la candidata a l'alcaldia, Núria Gibert.

Gibert ha recordat els miralls on es mira la CUP: Recordem La Canadenca, Rosa Parks i la lluita pel sufragi femení. Agafem aquest exemple de desobediència i diem que és possible. És més necessari que mai".

"Som anticapitalistes, no ens n'hem amagat mai i no endolcim el discurs per guanyar vots", ha assegurat Ignasi Bea, que, tot i ser optimista, assegurava que "el municipi seguirà sent governat pels que han fet un model excloent i han fet fora part de la població. Diumenge tindrem una petita victòria però haurem de seguir lluitant".

"No ens mourem perquè aquesta és la nostra ciutat", ha tancat Núria Gibert, alhora que reivindicava la revolució "necessària" que necessita Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem