La CUP-PC creu que encara no ha tocat sostre, després dels resultats electorals

Aquest dijous, 4 de juny, la formació ha fet una assemblea oberta per fer balanç de la campanya i de les eleccions

La coalició de la CUP i el Procés Constituent (CUP-PC) veu encara "camp per recórrer" de cara a les eleccions municipals d'aquí a 4 anys, després de ser la segona força més votada ​als comicis del 24 de maig a Sant Cugat. D'aquesta manera, les formacions creuen que encara "no s'ha tocat sostre" i que es pot ampliar el seu nombre de votants. Aquesta ha estat una de les reflexions que han fet els integrants i simpatitzants de la candidatura en una assemblea oberta aquest dijous, 4 de juny.

​En aquest sentit, Núria Gibert, cap de llista de la CUP-PC, ha destacat que els 4 regidors que ha obtingut la coalició són fruit del treball constant. "Els resultats són una suma de la feina de continuïtat d'aquests 4 anys, també la feina que s'ha fet al Parlament i la suma de la CUP amb el Procés Constituent. A més, la gent va veure la candidatura com l'única alternativa transformadora d'esquerres".

​En paral·lel, Ignasi Bea, segon membre de la candidatura, ha fet una anàlisi dels resultats electorals. "Hi ha camp per recórrer, s'han doblat resultats a moltes meses i en alguns llocs on la CUP va treure millors resultats el 2011, ara, s'han triplicat. Ens hem quedat més a prop del cinquè regidor que del quart". A més, Bea ha recordar que la CUP va decidir no presentar presidenciable a Valldoreix en aquestes eleccions, però que durant aquests 4 anys, faran feina en aquest territori

Les xifres de la campanya

En paral·lel, l'assemblea ha servit per presentar el cost que ha tingut la campanya electoral per la candidatura, un cop tancats els números. D'aquest amanera CUP-PC, s'ha gastat en total 15.846,06 euros durant el període electoral. Des de la formació destaquen que aquesta xifra equival a 0,20 euros per elector i e que el seu topall, marcat pel seu codi ètic era 0,4 euros  € per elector​.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem