La regidora independent Mayte Pérez es fa militant de Convergència

L'actual regidora de Comerç va formar part de la llista electoral de Convergència i Unió com a independent

Mayte Pérez, actual regidora de Comerç de Sant Cugat, ja ha fet un primer pas per fer-se militant de Convergència Democràtica. Pérez va formar part com a independent de la llista electoral de CiU a les eleccions municipals del mes de maig i ara ha decidit sumar-se a CDC com a militant.

En declaracions al TOT Sant Cugat, la regidora de Comerç ha confirmat la notícia i n'ha explicat els motius: "Pels moments que estem passant a l'Ajuntament fa falta un equip cohesionat i fort. Si estem units en un partit, millor".

El govern de CiU va començar el juny amb set regidors de Convergència, tres d'Unió i un d'independent; i pocs mesos després ha canviat substancialment. Al cap de poques setmanes, Carles Brugarolas va abandonar Unió per sumar-se a Demòcrates de Catalunya. Més tard, just després de les eleccions al Parlament, Cristina Paraira i Esther Salat van deixar Unió per afegir-se a Convergència. Ara, és Mayte Pérez qui s'ha sumat a CDC.

Mayte Pérez va ser presidenta de Sant Cugat Comerç abans de fer el salt a la política com a regidora, primer com a independent a les files de CiU i, ara, com a militant. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem