Les obres del Complex Esportiu de Mira-sol es van auditar, i Antifrau ho va arxivar

L'Ajuntament respon a l'oposició amb un informe del Secretari General

Un informe del Secretari General de l'Ajuntament de Sant Cugat, Josep Maria Rigau, aclareix que no hi va haver "cap il·legalitat en l'expedient de contractació" de les obres del Complex esportiu de Mira-sol.

Segons aquest informe, al que ha tingut accés el TOT Sant Cugat, l'Oficina d'Antifrau va arxivar "el cas de l'expedient licitatori de les obres del Complex esportiu de Mira-sol i el cas de les obres del PAV-3 en què tant la interlocutòria de tancament de la instrucció penal com la sentència de l'Audiència Provincial declaren i deixen establerta la no existència de cap il·legalitat en l'expedient de contractació".

En les observacions de l'informe, el Secretari també defensa el bon nom de la ciutat, remarcant que "sembla objectivament constatable que en successives mocions i a partir de nous articles a premsa, es van reobrint temes ja tractats exhaustivament i arxivats per l'Oficina Antifrau".

L'informe arriba en resposta a l'oposició, CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA, que va anunciar que al pròxim ple municipal del mes de febrer demanarà que es faci una altra auditoria per tal de saber si Sant Cugat es troba implicat en més casos de corrupció relacionats amb el 3% i els beneficis obtinguts per CDC a través d'adjudicacions d'obra pública. Una auditoria que es refereix a les adjudicacions de les obres del Complex Esportiu de Mira-sol, de la Bòbila de la Serreta i d'un edifici d'habitatge públic al passeig de Francesc Macià. Unes obres de les quals en parlava el diari El País en un article publicat el 3 de febrer.

En el mateix informe del secretari General s'esclareix que, de totes les obres citades en la moció presentada per l'oposició, "únicament han estat adjudicades per l'Ajuntament les de la Bòbila-La Serreta i el Complex esportiu de Mira-sol, corresponent a Promusa les de l'edifici Rabassaires, edifici Francesc Macià i Mercat de Mira-sol".

El Govern municipal ha afirmat que "aquest Ajuntament té la consciència i els calaixos ben nets", i ha defensat "la feina feta pels professionals d'aquesta casa: tècnics, secretari i interventor municipal". Igualment, lamenten "que algú vulgui utilitzar el bon nom de Sant Cugat o dels tècnics municipals en benefici propi o electoral".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem