Ciutadans demana la dimissió de l'alcaldessa de Sant Cugat

"Mercè Conesa és una rèmora per Sant Cugat", assegura la formació taronja pels casos de corrupció vinculats amb la ciutat

El grup munipal de Ciutadans ha demanat la dimissió de l'alcaldessa Mercè Conesa, del PDeCAT, pels casos de corrupció que esquitxen la ciutat. "Amb aquesta senyora, l'Ajuntament de Sant Cugat està unit a la corrupció", ha afirmat la regidora taronja, Múnia Fernández-Jordán, que ha afegit que la marca Sant Cugat està "tacada" i "surt a tot arreu unida a una trama de corrupció".

Fernández-Jordán ha recordat alguns dels casos com el Cas Teyco, la sentència del Cas Palau o les recents informacions de El País que assenyalaven altres obres, com la urbanització de la Serreta, que haurien comportat una comissió il·legal per Convergència. "Prou ja", ha reclamat la regidora de Ciutadans, que ha demanat a Conesa que assumeixi "responsabilitats polítiques".

"Com és possible que sortim en sentències i mitjans? Per acció o per omissió, hi ha una responsabilitat política. Si no s'assabentava, dolent; si ho sabia, pitjor", ha exposat Múnia Fernández-Jordán, que ha afegit: "A Sant Cugat hi ha l'epicentra de la forma de fer de Convergència". La regidora també ha acusat l'equip de govern de posar "pals a les rodes" en les comissions d'investigació que analitzen tots aquests casos, a més d'altres com la Costa del Golf o la modificació del PGM per les zones verdes.

Ciutadans no ha contactat amb cap altre partit de l'oposició per fer una petició conjunta de dimissió però assegura que té la "mà estesa" a parlar-ne. De fet, el partit no planteja un candidat alternatiu i el que demana és que Conesa dimiteixi i deixi pas a un altre membre de l'equip de govern.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem