Mobilització històrica a Sant Cugat pel 21-D amb el 87% de participació

Participació rècord en unes eleccions a Sant Cugat

Els santcugatencs i santcugatenques han acudit massivament a les urnes per les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest 21 de desembre. La participació s'ha situat en el 87%, la xifra més alta de totes les eleccions celebrades a Sant Cugat. Una participació de rècord i que ha superat en més de tres punts la mobilització per les eleccions catalanes del 2015.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet un balanç positiu de la participació: "És un dels percentatges més alts que hem tingut. Són 7 punts més que la participació en l'àmbit de Catalunya, com a alcaldessa crec que hem d'estar molt contents perquè tenim una ciutadania altament sensibilitzada i responsable amb el seu dret de vot".

Conesa ha afegit que"si realment volem continuar amb un model d'estat democràtic, ens convé moltíssim que les cites electorals es puguin desenvolupar de manera pacífica". 

Conesa també ha destacat que la jornada s'ha desenvolupat amb normalitat i ha afegit que s'ha respectat la neutralitat i la gent ha pogut manifestar el seu vot, i que també s'ha respectat la llibertat d'expressió i s'ha pogut votar amb llaços grocs.

Mireu les imatges de la jornada electoral a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem