Mostres de suport a Mercè Conesa per la investigació de la Fiscalia

Polítics santcugatencs i ciutadans en general donen "força" i "ànims" a l'alcaldessa, investigada pel suport al referèndum

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, és una dels més de 700 alcaldes que estan sent investigats per la Fiscalia per la col·laboració amb el referèndum de l'1 d'octubre. Així, Conesa, com els altres batlles catalans a excepció dels de la CUP, anirà a declarar davant la fiscalia.

L'alcaldessa de Sant Cugat, que no ha fet declaracions públiques per valorar la investigació de la Fiscalia i les seves conseqüències, va enviar un missatge a través de Twitter on va agrair les mostres de suport rebudes i va assegurar que no tenia por i no tenia res a amagar.

I és que Mercè Conesa ha rebut nombroses mostres de suport, començant per col·legues polítics de Sant Cugat, com és el cas del regidor d'ERC-MES Èric Gómez i de companys de partit com el regidor Joan Puigdomènech. A l'altra banda, des de Ciutadans van celebrar la decisió de la Fiscalia d'investigar els alcaldes i detenir-los en cas que no vagin a declarar.

Més enllà dels suports polítics, desenes de ciutadans també s'han posat al costat de l'alcaldessa de Sant Cugat. En una primera piulada, Conesa va dir: "Avui faig 49 anys i el millor regal és el vostre suport! Tranquilitat i confiança". Un tuit que ha rebut més d'una seixantena de respostes, moltes de les quals de solidaritat i força, i més de 300 'M'agrada'. Alguns exemples:

Suports polítics

Crítiques polítiques

Més informació
 
Comentaris

Destaquem