Puigdemont serà aquest divendres al parc Ramon Barnils fent campanya pel referèndum

La campanya pel referèndum continua a Sant Cugat malgrat tota l'operació policial i judicial de l'estat espanyol

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, serà aquest divendres a Sant Cugat en un acte organitzat pel PDeCAT amb el nom de Sí a un país millor. La convocatòria és per aquest 22 de setembre a partir de les nou del vespre al parc de Ramon Barnils i també comptarà amb la presència de la coordinadora del partit, Marta Pascal, i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

Segons han informat els organitzadors de l'acte, els tres dirigents del PDeCAT faran uns parlaments on valoraran l'actualitat política del país, marcada pel referèndum d'autodeterminació convocat per l'1 d'octubre i per tota l'actuació policial i judicial de l'estat espanyol per evitar la votació, que va comportar el registre de dependències de la Generalitat i detenció d'alts càrrecs del govern català.

Després dels parlaments hi haurà un sopar popular, que tindrà un cost de vint euros. D'aquesta manera els actes polítics enfocats al referèndum continuen desenvolupant-se a Sant Cugat, malgrat les actuacions de l'estat espanyol i decisions del Tribunal Constitucional.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem