El regidor Josep Maria Vallès aspira a ser alcaldable de Junts a les municipals del 2023

Així, ja són tres els regidors de Junts que han mostrat la seva intenció de presentar-se a les primàries

El regidor de Junts per Sant Cugat Josep Maria Vallès es postula com alcaldable de Junts per Sant Cugat per a les eleccions municipals del 2023, segons ha confirmat el mateix regidor al TOT Sant Cugat. D'aquesta manera, Vallès se suma a les intencions del també regidor Carles Brugarolas i de l'exalcaldessa de Sant Cugat i actual portaveu de Junts Carmela Fortuny per a presentar-se a les primàries d'aquest partit i encapçalar la llista del partit independentista a les pròximes municipals. Tot i això, les primàries del partit encara no estan convocades. 

Vallès que és periodista de professió valora la seva tasca en la comunicació de proximitat, i explica els motius que el porten a fer el pas. "El meu millor aval és la mateixa ciutat, representants de tots els sectors m'animen a fer aquest pas. Són 30 anys treballant amb Sant Cugat, connectant persones i projectes, entitats i empreses", explica. D'altra banda, el regidor demana una candidatura transversal perquè el partit recuperi l'alcaldia de la ciutat. ""Per recuperar l'alcaldia i i posar en solfa Sant Cugat, necessitem treballar plegats amb el PDeCat", destaca.

Abans de fer el salt a la política com a número 4 de la llista encapçalada per Fortuny el 2019, Vallès va començar la seva carrera a radio Sant Cugat i després a Totmedia, on va ser director del TOT Sant Cugat i del Diari de Sant Cugat. També ha escrit dos llibres Polítics a la carta, on explicava sopars amb diferents polítics del panorama nacional i Confinats, un recull de 100 històries de santcugatencs durant el confinament i amb el qual va aconseguir finançament per La Marató.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem