Remei Gómez (Convergents) es presenta per 'guanyar' les eleccions municipals a Sant Cugat

Convergents s'ha presentat aquest dissabte, 11 de març, en un acte a la Casa de Cultura amb una cinquantena de persones

Amb la intenció de "guanyar" i ser l'alcaldessa de Sant Cugat, s'ha presentat Remei Gómez, la candidata de Convergents a les eleccions municipals del maig del 2023 a Sant Cugat. L'acte de presentació ha sigut aquest dissabte, 11 de març, a la Casa de Cultura mamb una cinquantena de persones, entre elles el president del partit, l'exconseller del govern d'Artur Mas, Germà Gordó, qui ha reivindicat aquesta candidatura com a hereva de convergència. "Si algú a Sant Cugat vol votar el que era Convergència i Unió, només té un vot, el vot de convergents. Sant Cugat té molts problemes, però Sant Cugat té remei", ha dit fent aquest joc de paraules. 

Gómez s'ha descrit a si mateixa com una empresària, compromesa, valenta, i d'ideologia liberal i pujolista i ha dit que porta "molts anys treballant en la política des de dins". De fet, Gómez va formar part de la llista Units per Sant Cugat com a número 3. La candidata també va ser la presidenciable per governar l'EMD de Bellaterra el 2015 per CiU, tot i no guanyar la presidència va ser vocal de l'EMD de Bellaterra. El 2019, també va ser la candidata de convergents pel Senat.

Preguntada pel programa electoral, Gómez ha explicat que el presentaran en una setmana, però ha tret importància als programes electorals i ha dit que els partits no els compleixen i que per ella són importants les persones. Sobre quines polítiques prioritzarà, Gòmez ha parlat l'habitatge i ha dit que s'han de fer promocions públiques i parlar amb els promotors perquè posin preus més "raonables". En matèria de seguretat, la candidata ha destacat la necessitat d'una comissaria als barris i d'augmentar la plantilla municipal.

La cap de llista de Convergents també ha aprofitat per criticar el govern actual per la situació econòmica de l'Ajuntament de Sant Cugat. A més ha dit que l'Ajuntament ha de fer un esforç i disminuir la pressió fiscal fent una bona gestió econòmica i abaixant impostos.

En l'acte també s'ha presentat el seu número 2 Jordi Samat qui ha dit que el partit té dues línies vermelles: no pactarà amb la CUP, ni amb Vox i ha dit del partit anticapitalista que no potser que governi Sant Cugat. 

Presentació convergents 4
Remei Gómez FOTO: Convergents 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem