Retiraran els pals elèctrics que dificultin l'accessibilitat als districtes

La proposta sorgeix del Consell de Barri de la Floresta i també s'aplicarà a les Planes i Mira-sol

Sant Cugat retirarà els pals elèctrics que dificulten l'accessibilitat als vianants dels carrers de la Floresta, les Planes i Mira-sol

Així ho ha acordat el ple municipal celebrat aquest dilluns, 17 de juliol, després d'una proposta que sorgia del Consell de Barri de la Floresta i que la CUP-PC ha portat en forma de moció, que ha acabat esdevenint institucional. 

Amb aquesta moció el Consistori ha acordat fer un cens sobre l'estat i la ubicació dels pals de les instal·lacions de serveis i d'altres obstacles a l'accessibilitat de carrers i trams dels districtes així com fer un pla de retirada i reubicació dels pals de les instal·lacions que obstaculitzin l'accessibilitat i que afectin la seguretat. 

D'altra banda, el text preveu retirar i reubicar els pals de les instal·lacions dels quals en sigui responsable l'Ajuntament, sempre que sigui possible. En cas contrari, garantir que no hi ha perill per als veïns.

Pel que fa a les empreses propietàries de les instal·lacions, se'ls demanarà que facin el mateix, i si cal se les sancionarà, si defugen de la seva responsabilitat.

L'Ajuntament ha acordat fer l'estudi abans que acabi l'any 2017, i la retirada i reubicació durant el 2018. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem