Comunicació al ple de la sentència sobre el club de cànnabis clausurat a Can Magí

En la sentència el jutge considera ajustada a dret l’actuació municipal i avala, per tant, el cessament d’aquesta activitat

El Ple Municipal ha donat compte aquest 17 de juliol de la sentència judicial que desestima el recurs de l'Associació cannàbica Canem Mil·lernari contra la decisió de l'Ajuntament de Sant Cugat de clausurar el club de fumadors de Can Magí.

Així, el jutjat contenciós-administratiu de Barcelona ha donat la raó al Consistori i ha desestimat el recurs interposat contra el decret municipal que ordenava el tancament del club de fumadors del carrer Adrià Gual.

"El Tribunal ha donat la raó a l'equip de govern en les mesures adoptades per donar resposta a la petició de veïns i veïnes", ha celebrat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

En la sentència el jutge considera ajustada a dret l’actuació municipal i avala, per tant, el cessament d’aquesta activitat. La sentència encara no és ferma, ja que pot ser apel·lada davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).


Després del tancament d'aquest club, l'Ajuntament va impulsar un grup de treball que ha elaborat una ordenança, ja aprovada, que regula la ubicació i activitat dels clubs de cànnabis a Sant Cugat.  En aquest sentit, el regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha lamentat que la comissió de seguiment que es va acordar no s'hagi reunit per analitzar aquesta sentència.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem