Soler: "El PSC es consolida a Sant Cugat, i això que molta gent ens donava per morts"

El Partit Socialista de Catalunya ha obtingut 3.295 vots a Sant Cugat, el que representa un 6,78% dels vots

El Partit Socialista de Catalunya ha obtingut un total de 3.295 vots a Sant Cugat, dels 59.002 santcugatencs amb dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya, que s'han celebrat aquest diumenge, 27 de setembre.

Aquesta xifra representa el 6,78% dels vots emesos a la ciutat, fet que situa el partit liderat per Pere Soler com a quarta força a la ciutat, per darrere la CUP que n'ha sumat 4.831, un 9,94%, i per sobre del PP que n'ha obtingut 2.959, el que representa un 6,09% del total.

Valoració en clau local

Davant aquests resultats Pere Soler, portaveu dels socialistes a la ciutat, s'ha mostrat "molt satisfet". Soler considera que "ens hem de felicitar tots els ciutadans per la gran participació que han tingut aquestes eleccions. S'ha aconseguit una participació molt elevada, la ciutadania ha dit la seva".

Soler ha destacat l'augment de vots rebuts respecte a les eleccions municipals, celebrades al maig, quan el partit va obtenir els 2.366 vots que els van permetre entrar a l'Ajuntament amb 1 regidor, el que representava en 6,47% del total del cens. "Hem aconseguit més vots, és un bon resultat. La junta gestora ha sabut articular la mobilització de la militància. Ens hem de felicitar per la campanya. Hem parlat de tu a tu a la gent, hem fet la mateixa feina que vam començar a fer per les eleccions".

Soler ha remarcat que amb aquests resultats la "presència del PSC a Sant Cugat es consolida, hi havia molta gent que ens donava per morts".

Valoració en clau catalana

Pere Soler ha valorat els resultats com "unes eleccions que no han servit per canviar el panorama polític". Soler ha titllat de "fracàs el resultat de Junts pel Sí, que passen de 71 escons a 62. No és un bon resultat per una candidatura que esperava treure majoria absoluta".

Pel que fa al PSC, Soler considera que el partit ha fet una bona campanya per aquestes eleccions al Parlament de Catalunya. El PSC ha obtingut el 12,69% a Catalunya, fet que l'ha situat com a tercera força amb 16 diputats.

Mireu les millors imatges de la nit electoral.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem