Una delegació internacional visitarà Sant Cugat per seguir les eleccions

La delegació, convidada pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT), estarà formada per quatre parlamentaris d’Irlanda, Uruguai, Suècia i Alemanya

El diumenge 27 de setembre, una delegació parlamentària internacional visitarà Sant Cugat amb motiu de les eleccions al Parlament. La delegació, que serà rebuda per l'alcaldessa, Mercè Conesa, a les 13 hores, ha estat convidada pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT).

 

L'objectiu de la visita és presenciar en directe el desenvolupament de la jornada electoral, parlar amb diferents protagonistes i explicar-ho als seus països d’origen.

 

La delegació que visitarà Sant Cugat són Bernhard von Grünberg (Membre del Parlament regional de Renània del Nord-Westfàlia - Alemanya / SPD – S&D), Colm Keaveney (Membre del Parlament d’Irlanda / Fianna Fáil – ALDE), Daniel Peña Fernández (Membre del Parlament d’Uruguai / Partido Nacional) i Bodil Valero (Membre del Parlament Europeu (Suècia / Miljöpartiet de gröna – GreensEFA).

 

La delegació visità el col·legi electoral ubicat a la Casa de Cultura, i estaran acompanyats per Albert Royo, secretari general del DIPLOCAT.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem