Valldoreix aprova ampliar l'escola de Música amb barracons

L'oposició s'ha mostrat en contra remarcant la necessitat d'un Pla d'Equipaments per a la vila

La Junta de Veïns de Valldoreix ha aprovat, amb l'oposició en contra, informar favorablement el document modificat del Pla especial d'ordenació i ús de l'equipament de l'entorn de la seu de l'EMD de Valldoreix. L'expedient serà tramès a l'Ajuntament de Sant Cugat per tal que iniciï la tramitació de l'aprovació inicial. Aquesta actuació ha de permetre la instal·lació de barracons a la zona del garden ubicat al costat de la seu de l'EMD per poder ampliar l'oferta de l'Escola de Música.

Una aprovació que ha arribat en sessió plenària extraordinària aquest 4 d'octubre després que l'EMD l'aprovés al juliol del 2016 i que s'hagin fet les modificacions sol·licitades per l'Ajuntament de Sant Cugat.

L'oposició en bloc s'ha mostrat contrària a aquesta aprovació. Ferran Margineda, vocal de la CUP-PC, ha argumentat la seva negativa dient que "al gener es va aprovar una moció per fer un Pla d'Equipaments, i no s'ha creat la taula de treball per fer-ho possible; no som favorables a plans parcials". També ha argumentat que "afecta el Garden, el qual proposàvem habilitar-lo per a les entitats, i se'ns va prometre un informe tècnic que no hem rebut, i sí que en la darrera sessió plenària es va aprovar una partida de 20.000 euros per habilitar-ho per donar cabuda a l'escola de música, que sí que és pública, però per a qui s'ho pot pagar. No és el que esperàvem".

Per la seva banda, Noël Climent, vocal ERC-MES, ha remarcat que "fa dos plens estàvem d'acord amb el Pla d'Equipaments, i van passant plens i no avancem. Se'ns fa difícil votar a favor". Ciutadans també ha votat negativament.

Igualment, s'ha acordat declarar nul de ple dret el complement no absorbible que perceben el personal laboral. Ho feia amb els vots favorables de l'equip de govern, l'oposició de CUP-PC i ERC-MES, i l'abstenció de Ciutadans.

D'aquesta manera, es declara nul el complement no absorbible del personal laboral que el cobraven, amb efectes de la nòmina del mes d'abril del 2016, data en què es va suspendre al seu pagament en incoar-se l'expedient de revisió d'ofici, per acord del Ple de la Junta de Veïns de 31 de març de 2016.

Susana Casta, vocal C's, ha lamentat que aquest "problema heretat" no s'hagi "afrontat abans", i ha justificat la seva abstenció en el vot "encara que penso que és el que ara toca, per no estar d'acord amb el camí fins aquí".

En la mateixa línia s'ha expressat Climent, dient que "entenem la bona voluntat, però no estem d'acord amb el procediment que ha portat fins aquí".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem