Valldoreix reivindica el paper dels pobles en l'Onze de Setembre

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha reivindicat el paper dels municipis, "la columna vertebral del país"

Valldoreix ha commemorat la Diada Nacional de Catalunya amb una ofrena floral aquest 11 de Setembre i amb les restriccions de seguretat per la situació de pandèmia. Els representants polítics de la vila s'han aplegat per viure aquesta jornada reivindicativa a l'EMD.

Més info: Sant Cugat viu una ofrena floral de la Diada marcada per la pandèmia

El president valldoreixenc, Josep Puig, ha aprofitat el discurs institucional per posar en valor la importància dels municipis pel país. "El municipalisme català sempre ha estat i estarà compromès amb les llibertats dels veïns i veïnes, som el primer esglaó del país".

Puig ha reivindicat el paper del món local durant la pandèmia del coronavirus: "Els pobles i ciutats hem tornat a demostrar, en un context d'extrema dificultat, que ser al peu del canó és la nostra manera d'entendre el servei públic. Són la columna vertebral del país".

És per això ha reivindicat que és el "moment d'alçar la veu" i reclamar "més i millors eines pels pobles i ciutats": "Només des de la proximitat podem contribuir a l'horitzó de pau i progrés social i econòmic".

Ofrena Institucional al monument de Rafael Casanova. Foto: Bernat Millet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem