Què ha de passar durant el 2017 en l'àmbit polític i ciutadà?

Repàs als esdeveniments més importants que haurien de tenir lloc durant el 2017 a Sant Cugat

El 2017 arriba a Sant Cugat amb una llista d'actuacions i fets que han de tenir lloc durant l'any al municipi. En l'àmbit polític i de ciutat, hi ha diversos projectes importants que s'han de començar a materialitzar durant l'any que comença.

La transformació de la Floresta, iniciada el 2016 amb la pavimentació d'una quarantena de carrers, continuarà amb la segona fase del pla de millora, que ha de permetre arranjar passatges, escales i places. A més, s'ha de redactar el pla de mobilitat del barri, molt reivindicat pels veïns.

Una qüestió que ja fa més d'un any que s'arrossega és el Pacte per la Nit, que ha de marcar les normes de convivència en l'espai públic pel que fa a activitats populars, concerts... Un pacte que ja hauria d'estar confeccionat, però que serà durant el 2017 quan s'acabi de definir, després de posicions molt oposades entre totes les parts.

El barri del Monestir-Sant Francesc també ha de ser un dels protagonistes d'aquest 2017, amb l'inici de les obres del pla estratègic de millora del barri. Durant el 2016 s'ha fet el procés participatiu, perquè els veïns marquin les prioritats.

Can Barata, un barri on els veïns s'han sentit històricament abandonats per l'Ajuntament, ha d'estar connectat a la xarxa d'aigua aquest 2017, segons el compromís del govern municipal. 

El 2017 també serà any de celebració a Sant Cugat. I és que aquest any se celebra el centenari de l'arribada del ferrocarril a l'estació santcugatenca, un fet que va revolucionar el municipi.

Una altra qüestió que s'hauria de solucionar durant l'any que comença són els sorolls produïts per l'autopista en el seu pas per Mira-sol, després que s'aprovés una proposició no de llei a la comissió de Foment del Congrés dels Diputats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem