Què passarà a Sant Cugat en l'àmbit de societat el 2017

L'educació, part protagonista del 2017

El 2017 arriba marcat per la millora o construcció de nous espais i equipaments en l'àmbit d'educació i salut. 

Durant el primer trimestre del 2017 hauria de començar la construcció de l'institut Leonardo da Vinci. L'obra ja està adjudicada i el nou equipament estarà situat al costat de l'estació de Volpelleres, en uns terrenys que l'Ajuntament ha cedit. 

També en educació, el 2017, la XIIa Escola augmentarà el nombre de mòduls per tal d'encabir-hi els nous alumnes que començaran p3 el curs 2017-18. 

Pel que fa a l'escola d'educació especial, a principis del 2016 es decidia que, finalment, aquest equipament educatiu sí que s'ubicaria a Can Mates. Tot i això, el projecte no ha evolucionat més. Caldrà veure si durant aquest 2017, aquest centre comença a agafar força. 

Un altre espai que començarà a ser una realitat al 2017 és el centre d'acollida d'animals domèstics municipal. El Ple municipal d'octubre aprovava posar fil a l'agulla a aquest projecte. Així, durant el 2017, el Consistori buscarà la ubicació i començarà a redactar el projecte. 

Durant el 2017, l'ordenança per regular els clubs cannàbics podria ser una realitat. Després que tant l'equip de govern com l'oposició hagin acordat els primers punts d'aquesta ordenança, caldrà esperar què diuen les associacions de veïns i els clubs cannàbics implicats, per tal de tirar endavant aquesta regularització. 

Finalment, l'Hospital General de Catalunya (HGC) continuarà sent protagonista durant el principi del 2017. Si al 2016 anunciàvem la sortida d'aquest centre de la xarxa sanitària pública, durant els primers mesos del nou any, el Departament de Salut de la Generalitat anirà derivant l'activitat pública que fins ara duia a terme l' HGC als centres sanitaris públics de la comarca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem