La importància d'entrenar el cervell

Tenir una paraula a la punta de la llengua, preguntar-se què he vingut a buscar a la cuina o si he tancat la porta de casa, són petites "dificultats" i queixes que ens podem trobar en el nostre dia a dia a mesura que ens fem grans.

El programa "Neurogym" és un programa preventiu que va dirigit a població sense afectació cognitiva que vol aprendre eines per millorar i exercitar el seu rendiment cognitiu. De forma lúdica i amena, però amb rigor, s'ensenyen i es posen en pràctica tècniques mnemotècniques per millorar la nostra memòria, l'atenció i la resolució de problemes així com l'agilitat mental, entre altres funcions.

Al llarg del mateix programa es realitzen sessions pedagògiques sobre el funcionament del nostre cervell per tal d'adquirir hàbits saludables i gaudir d'un bon envelliment.

L'ensenyament de tècniques de relaxació, activitats de psicomotricitat i la creació d'una xarxa entre els assistents permet garantir d'una estimulació integral i millorar l'estat anímic.

El programa de neurogym està conduït per una neuropsicòloga i té una periodicitat setmanal d'octubre a juny.

També s'ofereix un programa específic de Neurogym per a empreses centrat en la prevenció de l'estrès i la millora del benestar emocional per fomentar la cohesió del grup i el treball en equip.

A l'AVAN oferim suport terapèutic, associatiu i de lleure a persones afectades per malaltiesneurològiques i les seves famílies o persones cuidadores. Informació a www.avan.cat o al correu santcugat@avan.cat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem