Sant Cugat crearà una comissió informativa per l'adjudicació a Teyco

Calvet: "Estem molt tranquils pel que fa a l'adjudicació de Teyco"

Sant Cugat formarà a partir d'aquest dilluns, 21 de setembre, dues comissions informatives, una per l'adjudicació a Teyco i l'altre arran l'acord extrajudicial de 600.000 euros que l'Ajuntament lliurarà a uns veïns de la Costa Golf que havien denunciat el consistori per la llicència d'obres de la casa de l'extennista, Àlex Corretja. Damià Calvet, tinent d'alcalde d'Urbanisme i membre de l'equip govern, ha explicat que la primera de les comissions neix a petició del mateix equip de govern, tot i la petició de Ciudadanos i la CUP i ha assegurat que "estan molt tranquils pel que fa a l'adjudicació de Teyco".



Calvet ha dit que aquesta comissió permetrà demanar tota la informació, a més de demanar compareixences de les persones que es necessitin, entre d'altres. El titular d'Urbanisme ha exposat que la regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, serà l'encarregada de presidir aquest grup, que tindrà un representant dels diversos grups polítics que representen l'Ajuntament.

Segona comissió

La segona de les comissions, a petició d'ERC-MES, i presidida pel membre del grup republicà, Ferran Villaseñor i que també integrarà cadascun dels representants de les forces polítiques amb representació al ple municipal, analitzarà la llicència d'una casa a la Costa Golf. Aquest permís va generar una denúncia dels veïns, que finalment s'ha resolt amb un pacte extrajudicial. Aquesta comissió ha de donar lloc a un informe que s'haurà d'avaluar públicament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem