L'edifici d'habitatge públic investigat per anticorrupció va costar uns 8 milions

L'adjudicació de les obres es va fer en dos processos a conseqüència de la fallida de la primera empresa adjudicatària

7.736.509,65 és el que va costar en total l'obra de l'edifici de Promusa ubicat a la plaça dels Rabassaires, en concret al carrer de Bellet 42-44 i del Castanyer 12-18. L'adjudicació d'aquesta construcció d'habitatge públic està essent investigada per anticorrupció, ja que hi ha indicis que Teyco, l'empresa adjudicatària en segona instància, va pagar una comissió a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) per aquestes obres.



Aquesta construcció es va adjudicar primerament a l'empresa Brues, la qual va fer fallida, i en segona instància, el 2009, Teyco va assumir la construcció de l'obra. El preu de sortida de la primera adjudicació va ser de 7.944.896 euros i l'obra va acabar costant 208.386 euros menys.



L'Ajuntament de Sant Cugat, després d'una Junta de Portaveus extraordinària, en la que va facilitar les dades als partits de l'oposició, ha informat al TOT de les dades que ha pogut recopilar de l'expedient investigat, ja que la documentació es troba al Jutjat número 1 d'instrucció del Vendrell i no hi ha cap més copia. El cas, anomenat Petrum, està sota secret de sumari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem