10 activitats de Festa Major que no et pots perdre aquest dijous

Segon dia de Festa Major amb la celebració de sant Pere com a plat fort

La Festa Major de Sant Cugat continua aquest dijous, dia 29 de juny, amb la celebració de la diada de sant Pere com a protagonista. Després de l'inici de festa aquest dimecres, amb el seguici i el pregó, la celebració grossa de la ciutat segueix amb gairebé unes quaranta activitats per a tots els gustos.

El TOT us recomana deu activitats que es fan aquest dijous, tot i que també podeu consultar el programa complet.

Les millors fotos del seguici i pregó.

Les millors fotos del Seguici Nocturn de Festa Major.

Les millors fotos del primer dia de Festa Major.

Albades de Sant Pere i esmorzar popular

El dia comença a les vuit del matí a la plaça d'Octavià amb els grallers i timbalers de la ciutat, que acompanyaran amb música els repics de campanes del Monestir. A les nou del matí, serà el moment d'agafar forces amb un esmorzar popular amb els Caparrots.

Seguici i Paga-li Joan

A les cinc de la tarda a la plaça de la Vila comença el seguici de Sant Pere, amb les entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat com els Geganters, Diables, Bastoners, Castellers... A les 20 hores hi ha l'esclat de Festa Major a la llotgeta del Monestir i a les 20.30 hores el tradicional Paga-li Joan als jardins del recinte religiós.

DesPlaça Jove

DesPlaça Jove al parc Ramon Barnils FOTO: Arxiu

L'espai més juvenil de la Festa Major de Sant Cugat s'inaugura aquest dijous a partir de les vuit del vespre. El Parc de Ramon Barnils acull concerts en directe i diverses activitats com les proves espartanes. Obert fins les tres de la matinada.

Sopar de pintxos

Festa Major Alternativa FOTO: Arxiu

La Festa Major Alternativa també obre portes aquest dijous i a les 21 hores proposa un sopar de pintxos, amb l'acompanyament musical de Sívila Tomàs Trio.

Jazz , música i sopars

Celler Modernista FOTO: Arxiu

El Celler Modernista acull a partir de les 21 hores i fins a la matinada diferents propostes de música relacionades amb el món del jazz. Fernando Brox Quartet i Susana Sheiman & Duccio Bertini Big Band seran els protagonistes de la vetllada, on també es podrà sopar.

Soul i gastronomia

Marina BBFace FOTO: Artur Ribera

La plaça de Barcelona, l'espai gastronòmic de la Festa Major, acull a partir de les 22.30 hores una nit de soul, amb la presència de Marina BBface&TheBeatRoots. La nit la tancarà Soweto, amb la seva proposta d'ska, reggae i ritmes caribenys.

Piscina amb inflables

Piscines del Parc Central FOTO: Lali Puig

Els més petits tenen una cita obligatòria a la piscina municipal del Parc Central, que s'omplirà amb inflables a partir de les 17 hores.

Frank Sinatra

IMG 1636

La plaça d'Octavià acull a partir de les 23.15 un concert dedicat a Frank Sinatra, amb el cantant i actor Bruno Oro al capdavant i acompanyat de la Vicens Martín Dream Big Band.

Sardanes

La Lira

La plaça de l'Om acull a partir de les deu de la nit l'actuació del cor de la Societat Coral La Lira i la Cobla Sant Jordi, acompanyats de l'orquestra de la Ciutat de Barcelona.

Es-fera Electrònica

És Fera Sound. Foto: Lali Álvarez

Un nou espai de la Festa Major arriba al llac del Parc Central. Aquest dijous, a partir de les 16 hores, s'omplirà de música electrònica. A més hi ha altres arts urbans en directe, com el grafit, la pintura mural o l'escultura. La festa s'alalrga fins a les vuit del vespre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem