8 plans per gaudir de Sant Cugat el cap de setmana

La Trobada Nacional de Bastoners centra les propostes del dissabte, 10 de juny

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat, i l'activitat no s'atura. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda, i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

Entre elles, l'activitat central del cap de setmana, la 42a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya que se celebra a Sant Cugat coincidint amb el 25è aniversari de la colla local. D'aquesta manera, 1.000 bastoners recorreran la ciutat a partir de les 17 hores amb quatre cercaviles diferents. La festa continuarà amb balls, mostra d'entitats, sopar i festa al Parc de Ramon Barnils.

Més propostes per dissabte

Moscardó + Moscardó està exposat a Cal Gerrer FOTO: Artur Ribera

Dissabte es pot gaudir de dues projeccions a Sant Cugat. D'una banda, el film dirigit pel santcugatenc Jordi Lara, Ventre blanc, es podrà veure al Centre d'Art Maristany a les 19 hores en el marc de l'exposició "Literatura expandida".

A la mateixa hora, a Cal Gerrer, projecció del documental Josep i Ramon Moscardó, dos germans, una passió, amb motiu de l'exposició que ambdós protagonitzen al mateix museu. En els dos casos, l'entrada és gratuïta.

Ja a la nit, destaca la celebració de la 26a Nit Rotària al restaurant Masia Can Ametller, on es lliurarà el premi Paul Harris Fellow a Josep M. Vallès, i el premi Venus de Sant Cugat a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. El sopar començarà a les 20.30 hores, el preu del tiquet és de 40 euros, i cal reservar prèviament.

I diumenge...

El jazz torna al Celler Modernista. FOTO: Lali Puig

Diumenge començarà amb la darrera proposta del cicle Passejades per Collserola. A les 9 del matí arrencarà a la plaça de la Vila la visita guiada per Domènec Miquel que aquesta setmana girarà al voltant del Monestir. Es tracta d'una visita gratuïta.

Més tard, a les 12 hores, es proposen dues noves visites guiades. Al Museu del Monestir, Guia'm pel Monestir. Una visita guiada per persones afectades per la Síndrome d'Asperger. I a la Casa Aymat, visita a l'exposició permanent, amb El Tapís de la Casa Aymat i l'Escola Catalana del Tapís.

La darrera proposta per al cap de setmana arriba de la mà del programa Sant Cugat al Descobert. El Celler Modernista, el Celler de Jazz, acull el concert de A Contra Blues, que estarà acompanyat per un tast de vermuts. La proposta és gratuïta i començarà a les 12.30 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem