Aquesta és la millor tapa de la Ruta de Tapes 2018

Més de 410 persones han participat en aquesta votació

La millor tapa del 'Sant Cugat va de tapes' 2018 ha recaigut en la proposta del restaurant Vdgust Ibèrics i formatges. El local, que va participar en la Ruta de tapes d'aquest any des del dijous, 13, al diumenge, 23 de setembre, ha obtingut més vots per la seva tapa Vdgustació de mini torrades. Aquest mini plat basat en tres tasts de torrades gratinades: sobrassada de Mallorca amb brie i mel de granja; bull negre amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada; i, formatge blau amb codony i anxova, ha estat escollit per la majoria de les més de 400 persones que han participat en el sorteig. 

 

A banda, el Ravioli de carabassó i formatge de cabra de Boket Xarcuteria, fet amb un ravioli de carabassó i formatge de cabra en tempura amb tomàquet caramel·litzat i llit de confitura de figa, ha guanyat en la categoria de millor tapa tècnica.

 

Aquest any un total de 29 bars i restaurants de Sant Cugat s'han sumat a la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm i que s'ha pogut seguir a les xarxes socials. La Ruta de Tapes sorteja un sopar per a dues persones entre aquelles persones que escullin la seva preferida de les 29 propostes que participen enguany. Per participar-hi només has d'omplir el formulari que trobaràs al final de la pàgina.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem