C's adverteix del "possible acomiadament" de 150 treballadors de l'Hospital General

Des de Ciutadans mostren la seva preocupació per l'exclusió de l'Hospital General de la xarxa pública

El grup municipal de Ciutadans ha mostrat la seva preocupació per les conseqüències "laborals i assistencials" de què l’Hospital General deixi de formar part de la xarxa pública de centres sanitaris, tal com va anunciar el conseller de Salut, Toní Comín. La formació santcugatenca recorda que "actualment no hi ha cap hospital públic que pugui substituir el servei que presta l’Hospital General al municipi i a la comarca".

És per això que alerten que aquesta decisió pot provocar "col·lapse en les llistes d’espera", ja que "l’Hospital General, que és de nivell tres, assumeix molts casos provinents d’hospitals públics que no tenen la infraestructura necessària per atendre’ls". Ciutadans demana que "l’Hospital General es mantingui dins la xarxa pública de centres sanitaris fins que no es resolgui on s’atendran els pacients de les especialitats afectades".  “Si això no passa en patiran les conseqüències els santcugatencs i altres habitants de la comarca”, adverteixen.

Des de Ciutadans també s'han mostrat preocupats per les conseqüències laborals que pot provocar l'exclussió de l'Hospital General i alerten del "possible acomiadament de 150 treballadors". Després de reunir-se amb Comissions Obreres, C's ha alertat del "possible Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que podria afectar el personal de  l’Hospital General de Catalunya" i  ha instat a l’alcaldessa  de Sant Cugat, Mercè Conesa, a "reunir-se al més aviat possible amb el comitè d’empresa del centre sanitari".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem