Els consultoris de La Floresta i Les Planes obren les portes deprés de sis mesos tancats

Sis mesos després els CAP de La Floresta i Les Planes tornen a obrir les seves portes però només de forma parcial

Els consultoris de La Floresta i Les Planes es van tancar fa 6 mesos a causa de l'inici de la pandèmia del coronavirus, i no ha estat fins aquest mes d'octubre quan l'Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat la seva reobertura. Tot i això, de moment ho faran amb un horari parcial.

A partir del dimarts 6 d'octubre, el Centre Social i Sanitari de La Floresta obrirà els Dimarts de 8 a 14h i oferirà un servei d'atenció domiciliària l'hora següent de 14 a 15 hores, i també dijous de 15 a 20 hores.

El Consultori de Les Planes, ho farà a partir del dijous 8 d'octubre i només obrirà els dijous de 10 a 14 del matí.

D'altra banda el CAP de Valldoreix, a partir del dilluns 5 d'octubre recupera el seu horari habitual, de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores.

 

Distribució de l'atenció sanitària a Sant Cugat

Al CAP de Sant Cugat, que assisteixin les persones amb patologies respiratòries o amb símptomes de COVID-19, al CAP de Valldoreix les persones adultes amb altres patologies i el CAP Can Mates realitza pediatria.

Veïns dels barris de La Floresta i Les Planes han impulsat protestes per reivindicar la reobertura dels centres sanitaris, denunciant que se sentien desemparats, especialment la gent més gran.

Més info: Incertesa veïnal sobre la reobertura dels consultoris de La Floresta i Les Planes

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem