Detingut un menor per intent de robatori en un domicili de Sant Cugat

Els fets van passar el 21 d'agost al migdia

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir el passat 21 d’agost un menor d’edat, de nacionalitat xilena i domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori a domicili en grau de temptativa. Els fets van succeir al voltant de les 13:30 del 21 d’agost, quan una patrulla de mossos d’esquadra que realitzava un patrullatge preventiu per la zona de Mas Gener de Mira-sol va localitzar un jove que sortia d’una casa saltant la tanca  cap a l’exterior.

 

Els agents es van acostar i el van identificar. En l’escorcoll de la motxilla que portava se li van localitzar un parell de mitjons i dos tornavisos, susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris amb força a domicilis. Els agents van fer comprovacions i el jove no havia arribat a accedir a l’interior del domicili per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força a domicili en grau de temptativa.

 

Un cop a dependències policials i per gestions practicades es va poder comprovar que el detingut era menor d’edat i va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors. Aquesta detenció és fruït del servei conjunt que realitzen coordinadament Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sant Cugat, mitjançant serveis planificats setmanalment. Durant aquest estiu s'ha pogut veure també l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra sobrevolant Sant Cugat com a mesures preventiva per evitar robatoris en domicilis.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem