Roben més de 2.000 euros en joies a un home al centre de Sant Cugat

Atracament al centre de Sant Cugat

Un home va patir un atracament el passat divendres 17 d'agost al mig del carrer a Sant Cugat i li van robar més de 2.000 euros en objectes. Segons ha explicat la seva filla al TOT Sant Cugat, l'home estava caminant a l'entorn del Mercat Vell, al voltant de les 13.30 hores, quan una persona se li va acostar amb un mapa per preguntar-li una direcció. Després, dos homes més el van assaltar per darrere i li van obligar a donar tot el que portava. Tres polseres, dues cadenes i dos anells, que segons la filla sumen més de 2.000 euros de valor. La família va denunciar el cas als Mossos d'Esquadra.

 

Segons ha explicat la filla, mentre el primer individu li ensenyava un mapa i li preguntava una direcció en anglès, dos homes van baixar d'un cotxe i se li van acostar per darrere. Segons el seu relat, li van posar un objecte a l'esquena, que creuen que podria ser una arma, i li van demanar que donés tot el que portava. Amb tot, el seu pare afirma que no recorda exactament el que va passar, ja que va quedar mig aturdit des del moment en què li van ensenyar el mapa, no saben per quin motiu.

 

A la tarda, l'home i la filla van presentar una denúncia a la policia per aquests fets. Segons la filla, ha rebut dos missatges de persones que en les últimes setmanes també han viscut un robatori similar, amb les seves mares com a víctimes i amb l'excusa d'ensenyar un mapa i preguntar per una direcció.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem