Detinguts dos lladres a Sant Cugat que van saltar d’una furgoneta robada en marxa

El vehicle va continuar circulant sense conductor i va xocar amb un altre usuari de la via

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Sant Cugat el passat 29 de març dos homes de 20 i 21 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Terrassa, com a presumptes autors de dos delictes de robatori i furt d’ús de vehicles, resistència, desobediència  a agents de l’autoritat i conducció temerària.

Els fets es van produir cap a les 18:30 hores de dimecres quan es va rebre avís d’un testimoni que havia vist tres homes robant una motocicleta i amagant-la a l’interior d’una furgoneta de la qual va poder facilitar el número de matrícula i explicar cap a on es dirigia.

Les patrulles van seguir les indicacions i van localitzar la furgoneta ràpidament quan, circulant pel carrer Vallespir de Sant Cugat, anava ocupada per tres persones. Els agents van fer senyals per tal que s’aturessin però els lladres no els van fer cas i van continuar la marxa. Finalment, els agents van tallar-li el pas i va ser aleshores quan els tres homes van saltar de la furgoneta en marxa i van fugir a peu. El vehicle va continuar circulant sense conductor i va xocar amb un altre usuari de la via.

Un grup de policies van atendre la conductora del cotxe que va rebre l’impacte de la furgoneta buida i que no va resultar ferida. La resta de mossos van continuar la recerca dels lladres i, finalment, van poder detenir dos dels tres fugitius molt a prop del lloc de l’accident. Es continuen fent gestions per tal de localitzar el tercer.

Els mossos van comprovar que tant la motocicleta com la furgoneta havien estat sostretes. En el cas de la motocicleta, el robatori s’havia produït a Sant Cugat. En canvi la furgoneta s’havia robat a Rubí pocs dies abans dels fets.

Els detinguts, amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició judicial el 31 de març. Ho van fer davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí que va decretar llibertat amb càrrecs per als dos homes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem