Detinguts dos menors per robar en una casa de Mira-sol

Els joves, sense domicili conegut, van ser posats a disposició de la Fiscalia de Menors

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès van detenir la tarda del 8 de novembre dos joves menors d’edat com a presumptes autors d’un robatori amb força en un habitatge al districte de Mira-sol. Amb aquesta detenció són 34 les persones detingudes per robatoris amb força a domicili durant el 2018 a Sant Cugat.

Els fets van succeir cap a les 16.30 h quan un testimoni va alertar a través del 112 com dos joves haurien entrat per la finestra en una casa del carrer de Bascònia. També va explicar que poc després de veure’ls entrar, van sortir per una altra finestra i es van dirigir corrents cap a la zona de l’Hospital General de Catalunya.

Amb aquestes dades i l’acurada descripció que va proporcionar el testimoni, diverses patrulles que es trobaven a la zona, realitzant un dispositiu preventiu de robatoris, es van adreçar cap al lloc dels fets. Pocs minuts després els agents van localitzar els dos joves corrents, que en veure les dotacions policials van intentar fugir i es va iniciar un seguiment que va finalitzar a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de l’Hospital General de Catalunya.

Un cop aturats els policies van comprovar que coincidien amb els joves descrits pel testimoni. A l’escorcoll posterior els van trobar guants que els lladres acostumen a fer servir per evitar que les seves empremtes quedin registrades a les cases que forcen. Els dos joves, sense domicili conegut, van ser detinguts en aquell moment com a presumptes autors de delicte de robatori amb força a domicili.

La mateixa tarda van ser posats a disposició de la Fiscalia de Menors.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem