Dos grups de joves amenacen i roben a dos adolescents

Les dues víctimes dels robatoris són dos germans santcugatencs de 12 i 14 anys

Una família ha denunciat a la Policia Local dos robatoris que han patit els seus dos fills de 12 i 14 anys. 

El primer robatori va tenir lloc, l'11 de desembre, quan el nen de 12 anys anava a jugar a basquet al parc de la Pollancreda amb un amic. Al carrer de Josep Puig i Cadafalch, a l'altura de la pastisseria Dolç, tres nois d'entre 15 i 18 anys, es van apropar als nens amb una ampolla de vidre trencada. Segons explica la mare del nen, "els van amençar i els van demanar diners. Com que no en tenien, els van dir que els donessin el mòbil o els farien mal amb l'ampolla".

Ja la setmana passada, dimarts 24 de gener, cap a quarts de vuit del vespre, el fill gran, de 14 anys, anava cap a Can Magí a jugar a futbol. Quan estava al carrer de Pau Casals, un grup de nois se li va apropar per demanar-li l'hora. El noi va treure el mòbil per dir-los-hi, quan aquests el van acorralar i li van demanar diners. Com que no duia res a sobre, li van demanar el mòbil i si no els el donava, el van amenaçar amb pegar-lo.

En saber els fets, la família va trucar ràpidament a la Policia Local per denunciar-los. De fet, aquella mateixa tarda, la Policia els va confirmar que el seu fill no havia estat l'únic noi al qual havien atracat. 

Després de la situació viscuda amb els dos fills, la família es mostra "preocupada per si caldria més reforç policial per algunes zones de Sant Cugat o més il·luminació". 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem