Roben en dos cotxes a les Planes durant el dia de Reis

Van robar els regals de Reis del maleter

Una santcugatenca ha denunciat que li van rebentar el vidre del cotxe i li van robar els regals de Reis que tenia a l'interior. Els fets, segons ha explicat al TOT, van passar a la plaça Major del Rectoret, al costat de l'estació de Ferrocarrils de les Planes, durant el dia 6 de gener a la nit. No va ser l'únic vehicle afectat, ja que l'altre cotxe aparcat a la plaça també estava amb el vidre trencat i tot regirat.

La veïna del municipi va deixar el cotxe a les nou del vespre, després de passar el dia de Reis a casa els seus pares. Va baixar a Barcelona i, en tornar cap a les dues de la matinada, es va trobar un vidre trencat i una pedra a l'interior del cotxe. Els lladres es van endur els regals de Reis que havia rebut la santcugatenca i que eren al maleter.

"Sabien el que buscaven. No es van endur, per exemple, l'aparell de música del cotxe. Només els regals", lamenta. "Per sort, tots eren objectes de poc valor, excepte un, que tenia un grandíssim valor sentimental", ha escrit al Facebook la santcugatenca.

La noia va trucar als Mossos d'Esquadra i aquest 7 de gener presentarà una denúncia a la comissaria. La santcugatenca explica al TOT que tot just fa dos dies, va tenir lloc un altre robatori dins d'un cotxe de la zona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem