Intenta robar a sis vehicles i acaba detingut

Els fets han tingut lloc aquest dimecres, 18 de gener

La Policia Local ha detingut un home acusat del robatori en diversos vehicles ubicats a les Planes i a la Floresta ( Sant Cugat) durant la matinada d'aquest dimecres, 18 de gener. 

Segons ha pogut saber el TOT, els fets van tenir lloc entre les 3 i quarts de 4 de la matinada. L'autor dels fets, un noi jove, hauria intentat robar en sis vehicles estacionans als dos barris santcugatencs. 

Un dels veïns de les Planes que estava patint el robatori va veure que un home intentava entrar al seu cotxe, un Volvo estacionat al carrer de Moret, i va trucar al 112, així la Policia Local ha pogut desplegar una operació de recerca en els dos barris, que ha finalitzat amb la detenció de l'home. Abans de ser detingut, l'home ha marxat corrent i cridant de les Planes, fins a la Floresta, on finalment ha estat detingut. 

Durant la detenció, el detingut ha oposat resistència i ha ferit lleument un agent de seguretat. Actualment, el detingut està sent investigat per delictes de furt a l’interior de vehicles, un delicte de danys i un delicte de resistència. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem