El cicle Tertúlia amb amics arriba a la desena edició

Del 22 de maig, al 12 de juny, Amics de Pedra i Sang proposen quatre ponències a El Mesón de Sant Cugat

Nadia Ghulam, Magda Oranich, Krzystof Charamsa i Marc Martínez seran els protagonistes de la 10a edició del cicle Tertúlia amb amics. Organitzat per l'Associació Amics de Pedra i Sang, el cicle proposa 4 ponències al restaurant El Mesón de Sant Cugat on, a més, se serveix un berenar escollit pel ponent.

El cicle s'estendrà del 22 de maig al 12 de juny, i totes les propostes són en dilluns a les 19.30 hores. El cicle l'encetarà l'escriptora d'origen afganès Nadia Ghulam amb la xerrada "Ser dona refugiada i sobreviure en l'adversitat", on parlarà de la situació de les dones a l'Afganistan. La tertúlia, que se celebrarà el 22 de maig, la presentarà la presidenta d'Amics de Pedra i Sant i directora teatral Dolors Vilarasau.

La següent proposta serà el 29 de maig amb l'advocada i parlamentària Magda Oranich, parlant de "La brigada Aranzadi contra Catalunya", una reflexió sobre la judicialització de la Política. Una xerrada presentada pel periodista del TOT Sant Cugat Josep Maria Vallès.

La proposta del 5 de juny anirà a càrrec de l'exsacerdot i escriptor Krzystof Charamsa. Amb "Les minories sexuals a les religions" reflexionarà sobre el repte actual de conquerir els drets humans per part de les minories sexuals. Presentarà Roser Casamitjana, bioquímica i regidora d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Sant Cugat.

El cicle finalitzarà el 12 de juny amb la proposta de l'actor, cantant i director teatral Marc Martínez. La seva proposta és "El debat sobre la Cultura comença a P3 o a les urnes?" amb la qual reivindica la cultura a l'abast de tothom, de qualitat, plural i pública. Una tertúlia presentada pel crític d'arts escèniques Eduard Jener.

Els tiquets per participar de les tertúlies es poden adquirir al restaurant El Mesón, i el preu és de 7 euros, 5 euros per als socis d'Amics de Pedra i Sang. L'aforament és limitat, i s'aconsella la compra anticipada dels tiquets o la seva reserva a pedraisang@gmail.com.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem