El Dia Internacional de la Dona marca les activitats de la setmana

Les diferents propostes per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Arriba una nova setmana a Sant Cugat i, amb ell, un munt d'activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Dia Internacional de la Dona

Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2015 al costat de Mercè Conesa FOTO: Artur Ribera

La setmana comença amb els Premis Ciutat de Sant Cugat. Dilluns, 6 de març, a les 19.30 hores se celebrarà la 12a Gala dels Premis al Teatre-Auditori. Més tard, a les 20 hores, hi ha una nova proposta de cinema temàtic amb Ana Nojoom bent alasherah wamotalagah (Diez años y divorciada) a Cinesa Sant Cugat.

D'altra banda, amb motiu del Dia Internacional de la Dona que se celebrarà el 8 de març, la ciutat ha organitzat diverses activitats. A més, La Floresta, també planteja diferents activitats.

Conferències i música

Conferència 'Com es pot Sanar amb Energia?'

Durant la setmana hi ha diferents propostes culturals, així com conferències per ampliar coneixements. Dijous, 9 de març, comença amb el cinema d'autor Parched a les 17 hores a Cinesa Sant Cugat. A més, "Astrobiologia: Energia i vida" serà la conferència que hi haurà a les 20 hores, a càrrec del Dr. Andrea Butturini al Museu del Monestir mentre que "Com es pot Sanar amb Energia?", serà la conferència que es pronunciarà a la Casa de Cultura.

Ja a la nit, podreu gaudir de la música amb el concert de Decib-elles al Cafè Auditori o bé el concert de Max Sunyer & Lenka Maresova al MUT.


 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem